Potse Computer Consultancy

Potse Computer Consultancy

Welkom bij Potse Computer Consultancy, de meest voor de hand liggende ICT-opleider voor automatiseringsspecialisten en IT-gebruikers. Wij verzorgen trainingen voor systeembeheer en Microsoft-toepassingen, zowel in standaard- als in maatwerktrajecten.

Potse Computer Consultancy is in 1996 opgericht en heeft inmiddels talloze medewerkers van vele organisaties opgeleid. Potse Computer Consultancy verzorgt Microsoft opleidingen die gericht zijn op het vergroten van kennis en vaardigheden en/of het behalen van uw certificering.

Deze opleidingen zijn bedoeld voor professionals: beheerders, ontwikkelaars, database beheerders of support medewerkers die werken met Microsoft producten of software maken voor Microsoft platforms. Wij hebben de training welke u nodig heeft!

De meest voor de hand liggende ICT Opleider.
Potse Computer Consultancy is de meest voor de hand liggende ICT opleider voor Systeembeheer en MS Office trainingen.

Potse Computer Consultancy biedt leeroplossingen aan op ICT gebied voor automatiserings-specialisten en IT-gebruikers, zowel in standaard als maatwerktrajecten. Potse Computer Consultancy heeft door zijn jarenlange ervaring een grote expertise opgebouwd in het geven van technische netwerk cursussen en kijkt hierbij verder dan klassikaal trainen alleen. Omdat niet iedereen op dezelfde manier leert biedt Potse Computer Consultancy de leerstof dan ook in verschillende trainingsvormen aan.

Services

  • Trainingen
  • Microsoft opleidingen
  • Leeroplossingen
  • Standaard- en maatwerk
  • Technische netwerk cursussen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De volgopleidingen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Potse Computer Consultancy
Hazeleger 70
3892WN Zeewolde

+31 (0)36 5227324

Deel deze pagina

Potse+Computer+Consultancy img