Stichting School voor Manuele Therapie

Stichting School voor Manuele Therapie

Wij geven uitsluitend les in kleine groepen omdat we geloven in kleinschalig, praktijkgericht onderwijs. Wat je leert, moet je direct in de praktijk toe kunnen passen. Want alleen als je technieken echt gebruikt, ontwikkel je je tot een betere therapeut. Door de geïntegreerde benadering van theorie en praktijk, merken we dat onze studenten technieken snel eigen maken.

Eigen visie:
De SMTU is de eerste opleiding tot manueeltherapeut (sinds 1971) en ontwikkelt zich continu verder om de laatste technieken, inzichten en behandelingen aan te bieden. Wij geven les in een visie die de totale bewegingsfunctie van de patient centraal zet. Hiermee leiden we je op tot een manueeltherapeut op die niet alleen de pijnklacht behandelt, maar ook verdere complicaties voorkomt en de patient leidt naar duurzame verbeteringen.

Onze docenten zijn professionals, die behoren tot de besten in hun vakgebied en allemaal werkzaam zijn als manueeltherapeut. Door de informele sfeer en onze praktijkervaring, kun je ons altijd aanspreken voor vragen of advies. We verwachten van jou: om wat je leert ook direct toe te passen en je te blijven verdiepen in je vak. Dat doen we zelf immers ook.

Door de samenwerking met Avans+ kunnen we je in vier jaar een zeer gedegen masterprogramma bieden. Wij denken zelf dat het de beste en pittigste master manuele therapie in Nederland is. Daarnaast leiden we ook manueeltherapeuten op die géén mastertitel ambiëren (post-HBO vakopleiding).


Ben je al manueeltherapeut of wil je na je post-HBO opleiding tòch nog de mastertitel halen? Je volgt dan een verkorte Master met vrijstellingen voor je eerdere inzet.

We zijn ervan overtuigd dat we de beste opleiding Manuele Therapie aanbieden. De opleidingen zijn zeer praktisch, goed met uw werk te combineren en we maken gebruik van de laatste inzichten uit het vakgebied. Daarnaast leren we u als enige in Nederland specifieke technieken die de oorzaken van de meest voorkomende klachten wegnemen. Lees hier meer over de unieke SMTU-techniek.

Elke opleiding Manuele Therapie kent zijn eigen nuances. Bij de SMTU wordt je opgeleid tot volleerd manueeltherapeut, waarbij je een groot arsenaal aan driedimensionale behandeltechnieken krijgt aangereikt. Er is geen opleiding in Nederland die meer aan praktijkoefening doet dan de SMTU / Avans+, juist omdat we ook technisch gevorderde technieken aanreiken.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De volgopleidingen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Stichting School voor Manuele Therapie
Amsterdamsestraatweg 644
3555HX Utrecht

+31 (0)30 2513375

Deel deze pagina

Stichting+School+voor+Manuele+Therapie img