De Activiteit

De Activiteit

De Activiteit houdt zich sinds de start in 2002 bezig met de ontwikkeling en implementatie van Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO) en het nascholen van pedagogisch medewerkers, leerkrachten en schoolleiders. Onderwijsondersteuning betekent bij ons maatwerk. En maatwerk is bij ons ‘op de groei gericht’. In overleg met de klant wordt op een betekenisvolle manier ingezet op de verdere ontwikkeling van organisaties, teams, of individuele leerkrachten.

Medewerkers van De Activiteit hebben ruime praktijkervaring in het (Ontwikkelingsgericht) onderwijs en zijn op de hoogte van recente theorieën met betrekking tot de leerpsychologie en pedagogiek. Dit maakt dat zij in staat zijn te pendelen tussen theorie en praktijk. Naast nascholing houden onze medewerkers zich bezig met onderwijsontwikkeling, onderzoek en verzorgen zij nationaal en internationaal workshops en lezingen.

Betekenisvol onderwijs voor alle kinderen en hun pedagogisch medewerkers en leerkrachten is ons uitgangspunt. Samen bouwen aan onderwijs waar je wat aan hebt; nu én later. Samen steeds een stapje verder. Niet blijven steken in mooie woorden en fraaie beelden. Laten zien en aan de slag!

De Activiteit werkt voor pabo’s, onderwijsbegeleidingsdiensten, schoolbesturen, schoolleiders, leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Niet alleen instellingen die affiniteit hebben met Ontwikkelingsgericht Onderwijs vinden hun weg naar De Activiteit. Ook andere scholen en instellingen willen steeds vaker iets met betekenisvol onderwijs en vragen om begeleiding van De Activiteit. Op onze website geven wij een overzicht van ons aanbod in het schooljaar. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De volgopleidingen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Activiteit
Molenstraat 27
5211DR 's-Hertogenbosch

+31 (0)73 6894947

Links

Website
-

Deel deze pagina

De+Activiteit img