MediaCollege

MediaCollege

MediaCollege is het kenniscentrum van het Grafisch Lyceum Rotterdam, één van de best uitgeruste en meest vooraanstaande scholen op het gebied van media en communicatie. Onze adviseurs en docenten beschikken over uitstekende educatieve vaardigheden en actuele kennis van nieuwe ontwikkelingen en trends. Wij maken gebruik van de nieuwste software, publicaties en studiemateriaal.

Specialist
Mensen opleiden en trainen op het gebied van media en communicatie, daarin zijn wij specialist. Wij bieden totaaloplossingen voor particulieren en bedrijven, in de vorm van reguliere cursussen en maatwerktrainingen eventueel tot en met de begeleiding bij het vinden van een baan. Uitgangspunt voor elk traject is een persoonlijk advies en opleidingsplan, afgestemd op je wensen en behoeften. Je bent bij ons aan het juiste adres voor al je scholingsvragen: van printmedia tot interactieve mediatechnieken, van ICT tot vormgeven en van traditionele technieken tot digitale innovaties.

Op de hoogte
MediaCollege ontwikkelt haar eigen cursusmateriaal, volledig afgestemd op de opleidingsvraag en de ontwikkelingen in de markt. Dankzij nauwe contacten met duizenden bedrijven in de wereld van media en communicatie zijn wij goed op de hoogte van wat er speelt.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De volgopleidingen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

MediaCollege
Heer Bokelweg 255
3032AD Rotterdam

+31 (0)88 2001555

Deel deze pagina

MediaCollege img