Kleine Computerschool

Kleine Computerschool

De Kleine Computerschool verzorgt al sinds 1993 computeropleidingen in Roosendaal.

Al sinds jaar en dag zijn wij de vaste opleidingspartner voor diverse bedrijven en instellingen in de regio. Ook vele particulieren hebben de weg naar onze school al gevonden. Door onze ervaring weten we als geen ander op de behoeften van de cursisten in te spelen. Individuele begeleiding en aandacht voor de behoefte van de cursist staan hoog in het vaandel. In ons lokaal geven wij individueel gericht les, ongeveer 1 docent op 5 cursisten. Wij zijn er in getraind om goed te observeren en daardoor de cursist goed te begeleiden. Tijdens de standaardtrainingen kan de cursist extra aandacht krijgen voor praktijksituaties. Buiten de standaardtrainingen om, kunnen er maattrainingen samengesteld worden, met alleen die onderwerpen, die nodig zijn.
Voor een overzicht van onze volledige cursussen klikt u op de knop cursusaanbod

Nieuw bij de Kleine Computerschool
Steeds vaker komt het voor dat men al met een bepaald programma werkt en slechts op een onderdeel extra scholing nodig heeft. Een volledige cursus zou in zo'n geval geld,- en tijdverspilling zijn. Speciaal voor deze mensen starten wij met een aantal korte trainingen. Deze korte trainingen zijn, net als de volledige cursussen, te volgen op de reguliere lestijden.

Naast de volledige cursussen en de korte trainingen starten wij met workshops over verschillende onderwerpen. Wellicht vind u hier wat van uw gading. Het aanbod van workshops wisselt van tijd tot tijd.

Bedrijven
Voor bedrijven hebben we de mogelijkheid om groepstrainingen te volgen. Deze groepstrainingen worden op van tevoren bepaalde tijdstippen in dagdelen van 3 uur gegeven. Voor deze groepstrainingen geldt een zogenaamd docententarief.
Docententarief: €91,- per uur incl. certificaat, excl. lesmateriaal

Het blijft natuurlijk ook mogelijk om uw medewerkers deel te laten nemen aan de individuele trainingen. Het belangrijkste voordeel daarvan is dat de bezettingsgraad van uw afdeling cq bedrijf niet noemenswaardig word aangetast.

Particulieren
Particulieren kunnen deelnemen aan de individuele trainingen.
Deze lessen worden overdag en ’s avonds gegeven van maandagavond tot en met donderdagavond. Kijk voor lestijden op de pagina Informatie.
In deze trainingen werkt u individueel gericht, in eigen tempo, onder persoonlijke begeleiding van de docent. U legt zich vast voor minimaal 1 les per week, maar er kunnen meerdere lessen per week afgenomen worden.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding vanessa da costa
Vanessa da costa
1 week geleden
Ik zal graag willen weten over die computer cursus particulier! Hoeveel kost het op elke dag, klassikaal cursus?
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De volgopleidingen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kleine Computerschool
Voorstraat 142
4702EV Roosendaal

+31 (0)165 545727

Deel deze pagina

Kleine+Computerschool img