Fundeon Regiokantoor Zuid

Fundeon Regiokantoor Zuid

Fundeon, het kenniscentrum voor de bouw en infra
Fundeon is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. Fundeon vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.
Bij ons draait het om vakmanschap en professionalisering. We dragen bij aan betere opleidingen, meer en beter vakkundig personeel en zorgen daardoor voor betere bedrijven in de bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij. In opdracht van het ministerie van OCW onderhouden wij de mbo-kwalificatiestructuur voor de bouw en infra en erkennen we leerbedrijven. Namens de bedrijfstak ontwikkelen we lesmethodes voor mbo-opleidingen, adviseren we werkgevers en werknemers over scholings- en loopbaanmogelijkheden en keren we sectorale tegemoetkomingen uit aan bedrijven die investeren in het opleiden van nieuwe vakmensen. Bovendien maken we voorlichtingsproducten om jongeren en zijinstromers te informeren over de beroeps- en opleidingsmogelijkheden in de bouw en infra.
VAN, VOOR EN DOOR DE BEDRIJFSTAK
Via het O&O-fonds dragen werkgevers en werknemers in de bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij bij aan de financiering van onze producten en diensten. Aan de basis van onze diensten en producten staat daarom de vraag uit onze sector. We zijn ván de sector, werken vóór de sector en kunnen onze bijdrage ook leveren dóór de sector.
Via onder meer de sectorplatforms, waarin brancheverenigingen en vakbonden zitting hebben, en het Onderwijsplatform Bouw en Infra stemmen we af welke producten we ontwikkelen. Het bestuur, dat bestaat uit vertegenwoordigers van werkgevers- en werknemersorganisaties en vanuit het onderwijs, bepaalt welke producten en diensten wij aanbieden aan werkgevers, werknemers en het onderwijs. Het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten doen we bovendien in nauwe samenspraak met mensen uit de sector en het onderwijs.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Fundeon Regiokantoor Zuid

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De volgopleidingen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Fundeon Regiokantoor Zuid
Panovenweg 29/A
5708HR Helmond

+31 (0)492 507107

Links

Website

Deel deze pagina

Fundeon+Regiokantoor+Zuid img