ECNO en NHL Hogeschool

ECNO en NHL Hogeschool

Het ECNO is een organisatie voor advies, opleiding en training, coaching, interim-management, mediation en onderzoek. Wij zijn voornamelijk gericht op het onderwijs. Het ECNO is verbonden aan het Instituut Educatie en Communicatie van de NHL Hogeschool.

Ons motto ‘bijzonder in het gewone’ is ontstaan omdat het ons opviel dat we het woord ‘gewoon’ vaak tegenkwamen in onze contacten en samenwerking met de scholen. Opdrachtgevers willen gewone oplossingen voor hun organisatie vraagstukken. Geen ingewikkelde analyses, uitgebreide rapporten en moeilijk uitvoerbare oplossingsstrategieën. Wij zoeken een aanpak die heel dicht bij het primaire proces en de mensen - leerkrachten, ondersteunend personeel, managers, leerlingen en hun ouders- staat.

Gewoon betekent voor ons ook: geen oordeel hebbend, maar kijken naar processen die gewoon horen bij zich ontwikkelende organisaties. Zo gaan we gewoon verder de 21e eeuw in. En dat maakt het ECNO bijzonder.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De volgopleidingen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

ECNO en NHL Hogeschool
Zernikepark 10
9747AN Groningen

+31 (0)58 2512900

Links

Website

Deel deze pagina

ECNO+en+NHL+Hogeschool img