AdvRo KAM Consulting En Opleidingen

AdvRo KAM Consulting En Opleidingen

AdvRo KAM Consulting & Opleidingen is een organisatieadviesbureau op het gebied van kwaliteits-, veiligheids- en milieuzorg en een opleidingsinstituut voor arbeidsveiligheidkundige (VCA) opleidingen.

Op genoemde gebieden hebben wij ruime ervaring en kennis om u optimaal bij te staan. Hiervoor beschikken wij over professionele adviseurs en docenten, en onderhouden wij nauwe contacten met certificerende instanties en examenbureaus.

Maatwerk, praktische werkwijze en flexibiliteit zijn onze uitgangspunten. Al onze diensten worden in nauw overleg met de opdrachtgever overeengekomen. Door onze efficiënte werkwijze en geringe overheadkosten zijn onze tarieven zeer concurrerend. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een informatief gesprek of offerte.

KAM management
De diensten op het gebied van kwaliteitszorg, arbeidsomstandigheden en milieuzorg zijn met elkaar te combineren en te integreren in één zorgsysteem:

» KAM management systeem (kwaliteit-arbo-milieu).

Dit geeft grote voordelen als: geen afzonderlijke handboeken, geen dubbele administratie en geen individuele beoordelingen. Het door ons ontwikkelde KAM-managementsysteem is niet alleen overzichtelijk maar ook kostenbesparend voor uw organisatie.

Tevens kunnen wij u helpen om uw managementsysteem als webapplicatie beschikbaar te maken voor u en uw medewerkers. Dit verhoogd de bereikbaarheid en het vereenvoudigd het onderhoud van uw managementsysteem.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De volgopleidingen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

AdvRo KAM Consulting En Opleidingen
Johan van Zwedenlaan 5/1
9744DX Groningen

+31 (0)50 5530635

Links

Website

Deel deze pagina

AdvRo+KAM+Consulting+En+Opleidingen img