Vakopleiding Metaal

Vakopleiding Metaal

Organisatie en doelstelling
Zowel werkgevers als werknemers zijn bij de organisatie Vakopleiding Metaal betrokken om samen voor een toekomst te zorgen die perspectief biedt aan jonge mensen om zich verder te ontwikkelen binnen de dynamische bedrijfstak Metaal.

Als leerling...
Gedurende een periode van drie weken volg je de opleiding bij Vakopleiding Metaal. Na deze periode ga je drie weken werken bij het bedrijf. Na deze periode ga je weer drie weken in opleiding, enzovoort. De noodzakelijke theorielessen worden verzorgd door een ROC (Regionale Opleidingen Centra) en vinden bijna allemaal plaats op de locatie van Vakopleiding Metaal.

Als bedrijf...
Heeft u interesse om een opleiding of cursus te volgen of heeft u zelf een bedrijf en belangstelling in een samenwerking met onze leerlingen, kijk dan eens rustig rond op deze website. Voor vragen of een afspraak kunt u ons natuurlijk altijd bereiken via ons email-adres, info@vakopleidingmetaal.nl. Natuurlijk kunt u ook gewoon telefonisch contact met ons opnemen.
De Stichting Vakopleidingen Metaal West-Brabant kortweg, Vakopleiding Metaal, stelt zich tot doel kwalitatieve praktijkgerichte opleidingen te geven ter bevordering en ondersteuning van bedrijven in de metaalbranche in de regio Zuid-West Brabant.


Cursus volgen?
Natuurlijk is ook iedereen die bij ons een cursus
wil volgen van harte welkom! Klik hierboven op de button 'Cursussen

Services

  • E-mail info@vakopleidingmetaal.nl

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De volgopleidingen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Vakopleiding Metaal
Munnikenheiweg 37
4879NE Etten-Leur

+31 (0)76 5726501

Links

Website
-

Deel deze pagina

Vakopleiding+Metaal img