VOC (Vakopleiding Carrosseriebedrijf)

VOC (Vakopleiding Carrosseriebedrijf)

VOC adviseert bedrijven over opleidingsvraagstukken en verzorgt zowel opleidingen op maat als een breed pakket van technische-, management- en ondernemers-opleidingen.

Technieken veranderen, eisen worden scherper en marges staan onder druk. Om deze ontwikkelingen bij te benen is investeren in opleiden noodzakelijk. Hiervoor heeft VOC het Opleidingsabonnement ontwikkeld.

Belang van scholing.
Door middel van trainingen kan uw bedrijf op veel fronten scoren. U verbetert niet alleen de kwaliteit van uw mensen, maar ook het rendement van uw bedrijf. Door trainingen kunt u snel en effectief inspelen op technologische ontwikkelingen en bent u op de hoogte van nieuwe wetgeving (bijvoorbeeld Arbo - en milieuwetgeving). Werknemers die u opleidingsmogelijkheden biedt willen graag voor u blijven werken. Opleiden is dus een goede remedie tegen de uitstroom van medewerkers, en dus ook specifieke kennis, uit het bedrijf. Onze trainingen bieden u uitstekende mogelijkheden om medewerkers breder in te zetten en zo een personeelstekort op te vangen.

Voordelen.
Meestal heeft u recht op subsidie van de Stichting Opleidings - en Ontwikkelingsfonds Carosserriebranche (OOC) bovendien heeft elke werknemer werkzaam in de carrosseriebranche in principe recht op scholingsverlof.
Uw werknemers blijven inzetbaar en hun talenten worden ontwikkeld.
Door onze strenge kwaliteitsnormen bent u verzekerd van een goede opleiding met een door de branche erkend certificaat of diploma.
Bovendien zijn er fiscale voordelen voor de werkgever.
Standaard.
Inhoud, duur, lesmateriaal, werkvorm en toetsing staan vast bij onze trainingen. De duur van deze cursussen varieert van één tot ongeveer acht dagdelen. U kunt deelnemers individueel of per groep inschrijven. Een overzicht van de (standaard) trainingen kunt u vinden in ons on line trainingsaanbod. Deze trainingen worden gegeven in de opleidingscentra van VOC of op een andere locatie bij u in de buurt.

Maatwerk.
Het is zeer belangrijk dat de cursus goed aansluit op de dagelijkse werkzaamheden van de deelnemers. In sommige gevallen is het nodig om de training als maatwerk aan te bieden om een hoog rendement te behalen. De cursus wordt in overleg met onze opleidingsadviseurs speciaal voor u ontwikkeld.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor VOC (Vakopleiding Carrosseriebedrijf)

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Mijn zoon moet na herexamen opnieuw examen doen. Hoe gaat dit in zijn werk ? En wat zijn de kosten? Autoschadeherstel niveau 3
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De volgopleidingen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

VOC (Vakopleiding Carrosseriebedrijf)
Winkler Prinsstraat 3
9403AZ Assen

+31 (0)592 343200

Links

Website

Deel deze pagina

VOC+%28Vakopleiding+Carrosseriebedrijf%29 img