British Language Training CentreGesloten op zaterdag

Toon openingstijden

opleidingeninstituten - British Language Training Centre - kaartoverzicht

British Language Training Centre

Open dagen & registratie:
Vrijdag 10, maandag 13 en dinsdag 14 januari tussen 12:00 - 18:00.

De British Language Training Centre trekt elk jaar meer dan 2000 studenten die Engels of Nederlands willen leren in een werkelijk internationale omgeving.

Ondernemingen en andere organisaties kunnen hun voordeel doen met onze onderwijservaring op het gebied van Zakelijk Engels.

De BLTC leidt op voor internationaal erkende Cambridge-certificaten en is het Nederlandse examencentrum voor IELTS (International English Language Testing System).

Bij de BLTC hebben we van de Engelse en Nederlandse taal ons werkterrein gemaakt. Zowel in Groot-Brittanniƫ als in Nederland staat de BLTC hoog aangeschreven als het gaat om taalonderwijs, toetsing, advies en begeleiding. Vanuit het besef dat de taalbehoefte van onze cliƫnten verschillend is en voortdurend verandert, bieden we een compleet pakket van samenhangende diensten aan waarmee we in hun behoeften kunnen voorzien.

De BLTC heeft een reputatie opgebouwd op het gebied van specialisatieprogramma's, bijvoorbeeld voor juristen, accountants, fiscalisten, IT-ers en telecommunicatiedeskundigen. Bedrijven en individuele cursisten kunnen zelf voor een groot deel bepalen op welke vaardigheden ze de nadruk willen leggen: op vloeiend spreken, schrijven, vergaderen, presenteren, of op vaardigheden die specifiek afgestemd zijn op hun beroep.

De BLTC geeft ook cursussen en workshops voor leraren, zoals bijvoorbeeld een cursus die voorbereidt op het CELTA-examen.

Services

  • LTC leidt op voor internationaal erkende Cambridge-certificaten

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 27 sep om 9.00
maandag9.00 - 17.00
dinsdag9.00 - 17.00
woensdag9.00 - 17.00
donderdag9.00 - 17.00
vrijdag9.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De volgopleidingen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

British Language Training Centre
Nieuwezijds Voorburgwal 328/E
1012RW Amsterdam

+31 (0)20 6223634

Links

Website

Deel deze pagina

British+Language+Training+Centre img