Amsterdam School of Real Estate

Amsterdam School of Real Estate

ASRE & vastgoedkunde
In het speelveld van de vastgoedkunde gaat het om een continue wisselwerking tussen mensen, bedrijven en overheid, en hun vastgoedinvesteringen. De activiteiten en investeringsbeslissingen van alle vastgoedeigenaren en huurders maken van vastgoedkunde een veelzijdig en dynamisch wetenschapsgebied. Uiteindelijk bepalen die investeringsbeslissingen de kwaliteit van onze leefruimte.

Vastgoedbranche & wetenschap
De unieke wisselwerking tussen de branche en wetenschap betekent dat het onderzoek, de informatievoorziening en het onderwijs van de ASRE goed aansluit op de behoefte aan kennis en kunde van vastgoedbedrijven, adviesbureaus en overheidsinstellingen. Deze wisselwerking wordt zichtbaar doordat aan ons instituut een omvangrijk netwerk van deskundigen is verbonden. De kwaliteit van ons onderwijs is hoog, omdat wij hun vragen om vanuit hun expertise en ervaring te onderwijzen. Onze fellows, de kerndocenten, spelen daarin een belangrijke rol.

Investeren in ruimte
De disciplines die ten grondslag liggen aan vastgoedinvesteringen zijn economie, bedrijfskunde en ruimtelijke wetenschappen. Binnen het spanningsveld van deze drie disciplines legt vastgoedkunde verbanden, wat de kennis oplevert om verantwoorde investeringsbeslissingen te kunnen nemen. Dat zijn beslissingen over projectontwikkeling, beleggen en exploiteren van vastgoed. Het zijn de beslissingen die waarde toevoegen aan ruimte, zowel fysiek, maatschappelijk als economisch. Het zijn beslissingen die visie en strategisch denken vergen waarmee kan worden bepaald hoe onze leefruimte er in de toekomst uit zal zien.

Vastgoed studeren in Amsterdam
Naast de ASRE-opleidingen in deeltijd voor professionals uit het werkveld, wordt er voor dagstudenten ook de MSc in Business Economics aan de Universiteit van Amsterdam aangeboden. Binnen de Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam kunnen (internationale) dagstudenten de Master of Science in Business Economics, variant Real Estate Finance volgen.
Voor dit full-time Masterprogramma onderhoudt de Amsterdam School of Real Estate vier leerstoelen, te weten: Vastgoedeconomie, Vastgoedontwikkeling, Vastgoedfinanciering en Woningmarkt. Voor meer informatie over het dagonderwijs aan de UvA, zie de website van de faculteit.

Services

  • Online inschrijven

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De volgopleidingen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Amsterdam School of Real Estate
Jollemanhof 5
1019GW Amsterdam

+31 (0)20 6681129

Links

Website

Deel deze pagina

Amsterdam+School+of+Real+Estate img